Saturday 29 June 2013

Άλμπουμ με θέμα θάλασσα - Under the sun


Τρίτη σελίδα του άλμπουμ με θέμα θάλασσα (για τις προηγούμενες σελίδες βλ. εδώ και εδώ)...
και πρέπει να ομολογήσω ότι η συγκεκριμένη με δυσκόλεψε αρκετά. Ο λόγος ήταν ότι ξεκίνησα με μια σκέτη μπλε σελίδα χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο! 

Επειδή το θέμα είναι η θάλασσα προσπαθούσα να φανταστώ μια όμορφη εικόνα που θα μπορούσα όμως και να την φτιάξω με τα υλικά που έχω γιατί από ζωγραφική....δυστυχώς δεν έμοιασα στην μαμά μου...! 

Αφού εγκατέλειψα μερικές ιδέες λόγω τεχνικών δυσκολιών...(!) κατέληξα ότι ήθελα να φτιάξω μια ομπρέλα θαλάσσης στην άκρη μιας παραλίας. Έτσι έφτιαξα το σκίτσο μιας ομπρέλας όπως ήθελα να στέκεται πάνω στο χαρτί μου.


Έπειτα έκοψα κανσόν χαρτί πάνω στο σχήμα του σκίτσου και το χρωμάτισα με ακρυλικά χρώματα και μαρκαδόρο. Βρήκα ένα scrapbook banner που έδειχνε την ακρογιαλιά και μερικά chipboards σε σχήμα αστερία και κουβαδάκι και τα κόλλησα στο κάτω μέρος της σελίδας. Τοποθέτησα το photo mat (θέση για την φωτογραφία), την καρτούλα με το λουλουδάκι που ταίριαζε με τους αστερίες για journaling, έφτιαξα και τον τίτλο της σελίδας με σφραγίδα και γράμματα chipboard και.... 

....το αποτέλεσμα είναι αυτό....!


Το κουβαδάκι, ένας από τους αστερίες και η καρτούλα journaling από κοντά.


Ο τίτλος και η ομπρέλα... 

Ο κόκκινος αστερίας ήταν στο banner της ακρογιαλιάς, ενώ ο πράσινος μπήκε μετά και για να ταιριάζουν του έφτιαξα τις ίδιες άσπρες κουκίδες με μαρκαδοράκι.


Πώς σας φάνηκε;....Περιμένω τα σχόλιά σας.



No comments: